Chokoladeæsker

28 varer

16 32 64
Faldende orden

28 varer

16 32 64
Faldende orden

Chokoladeæsker

 Påsken er højtid for chokolade. Men det behøver ikke kun være Påskeharen, der tager titlen som ”den glade giver” og spreder god stemning, når foråret melder sin ankomst. Den titel kan din virksomhed nemlig også tage til sig.

Flere og flere virksomheder vælger at markere påsken med en lille påskegave. Måske er der medarbejdere, der har udmærket sig på særlig vis, eller måske fortjener de personlig anerkendelse og et klap på skulderen? Måske er der en chef, der er gået den ekstra mil for sine ansatte eller har gjort noget usædvanligt, for at fremhæve virksomhedens mærkesager? Uanset hvad, er påsken den oplagte højtid til at lade dem vide, at de er værdsat.

Hos Påskefabrikken har vi et bredt udvalg af lækre produkter, der med garanti vil gøre påsken endnu bedre i din virksomhed. Prøv blandt andet vores udvalg af chokoladeæsker, der rummer alle lækkerier, lige fra fyldte miniæg til store chokoladeæg og påskeskum.

Vores chokoladeæsker kommer i mange flotte former for indpakning. Nogle i æsker med form og referencer til højtiden selv, som eksempelvis påskeæg eller en hel æggebakke fyldt med små chokoladeæg. Andre i mere traditionelle kasser, bøtter og tønder, men alle i farver og mønstre, der henleder tankerne på påsken og det forår, den bringer med sig.