Påskeæg

22 varer

16 32 64
Faldende orden

22 varer

16 32 64
Faldende orden

Påskeæg som firmagave

Hvert eneste år hjælper Påskefabrikken både store og små virksomheder, såvel som institutioner, med at forsøde påsken og gøre alle medarbejdere glade. Påskeæg er i sig selv en  stemningsspreder ved denne højtid, men et påskeæg i firmagave, løfter for alvor stemningen på arbejdspladsen.

Påskeæg som firmagaver er dog ikke en ny trend. Mange virksomheder vælger at give påskeæg som firmagave, fordi det er en god måde at fortælle medarbejderne, at de gør det godt på arbejdspladsen og derfor fortjener lidt ekstra forkælelse. Fordi påsken ikke er direkte forbundet med gaver, kan et påskeæg fra ens firma også komme som en uventet, men glædelig overraskelse.

Ofte er de gaver vi sætter mest pris på også dem, der kommer som en overraskelse. Hos Påskefabrikken finder du både chokolade påskeæg, men også dem, der er lavet af porcelæn.

Skal dine medarbejdere forkæles med påskeæg fra firmaet, som de både kan nyde og tænke tilbage på? Så er disse påskeæg et godt bud på en påskegave.

 

Firma påskeæg til glæde for alle

Hos Påskefabrikken finder du et stort udvalg af påskegaver. Hvad enten du ønsker at glæde dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere med en lille gestus, såsom et påskeæg fra dit firma, finder du gaven her.

Vi bestræber os altid på at have det bedste udvalg af påskeæg til firmagaver, hvad enten der er tale om chokoladeæsker, eller den slags, der ikke kan spises. Alt på siden er håndplukket og udvalgt med omhu, så du kan skabe glæde og smil hos dine medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder eller andre, der også har fortjent et lille klap på skulderen. 

Påsken falder som bekendt altid i foråret, hvor alting springer ud, blomstrer og får en ny begyndelse. Lyset vinder frem og det samme gør optimismen. Et påskeæg kunne derfor også tænkes som starten på noget nyt. For som bekendt er påskeæg ofte fuld af overraskelser.