Gavepakker

10 varer

16 32 64
Faldende orden

10 varer

16 32 64
Faldende orden

Gavepakker

Højtider er ofte de tidspunkter på året, der forbindes med små milepæle i flere virksomheder. Påsken er ingen undtagelse. Derfor vælger flere og flere også at markere højtiderne med en lille gave til deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Hos Påskefabrikken finder du et stort udvalg af danske mærkevarer og lækkerier, der med sikkerhed vil kunne glæde både medarbejderne og chefen selv.

Hos os finder du et bredt udvalg af danske mærkevarer, lækkerier og pynt. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde din virksomhed et stort udvalg af forskellige påskegaver. Hvad enten du er på udkig efter en lille symbolsk gave, eller en form for gavepakke, finder du det hos os.

Find inspiration til den helt rette gavepakke

Hos Påskefabrikken finder du både lækre påskeæg, både den slags, der kan spises og den slags, der kategoriseres nærmere som ornamenter, der bringer påskestemningen hjem i stuerne. Man kan naturligvis heller ikke sige påske, uden også at nævne chokolade. Hos os finder du smagfulde chokoladeæsker, der forsøder enhver påsketilværelse og endda også gavepakker med specialøl og økologisk snaps, der kan gøre enhver påskefrokost ekstra festlig.